Termeni și condiții

Termeni generali

Autentic Gift este denumirea comercială a AUTENTIC SPECIAL S.R.L., persoană juridică cu sediul în Str. Brazda Lui Novac 105 B, Loc. Craiova Dolj, la Registrul Comerțului sub numărul J16/1699/2023, având CUI 48625209, numită în continuare Autentic Gift.

Va rugăm să citiți acești termeni și condiții cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului.

Utilizarea acestui site implică acceptarea tacită a termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă înțelegerea (contractul) dintre părți.

În calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.autenticgift.ro, își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestuia, precum și Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile de folosire, fără o notificare prealabilă. Astfel, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

 

Drepturi de autor

Conținutul site-ului www.autenticgift.ro este proprietatea Autentic Gift.

Autentic Gift garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul www.autenticgift.ro, în interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) și nu îi confera dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei/asociației Autentic Gift fără acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafică, sunt proprietatea Autentic Gift, sau, după caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului și este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea parțială sau în întregime a site-ului este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin acord cu cele mai sus menționate.

 

Sesizări

În cazul în care observați că am adus atingere în vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele recepționate sunt contrafacute sau încalcă drepturi la marcă, vă rugăm să ne comunicați acest lucru pe adresa de e-mail: autenticgift22@gmail.com. Autentic Gift va răspunde sesizarii în maxim 5 zile lucrătoare.

 

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite de Autentic Gift exclusiv în scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comandă vor fi folosite numai pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, promoții, buletinele informative periodice (doar în măsura în care sunteți de acord să primiți acest gen de informații) facturare și pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteți obligat să furnizați datele personale, însă refuzul face imposibilă prelucrarea comenzii și derularea livrării produselor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizarii de către echipa Autentic Gift

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale și să solicitați ștergerea datelor din baza noastră de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa către Autentic Gift cu o cerere scrisă, datată și semnată. Autentic Gift se obligă să nu publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților săi. În cazul în care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastră în scopul realizării unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

Autentic Gift nu trimite mesaje nesolicitate clienților săi. Orice mesaj periodic trimis conține datele noastre de identificare, precum și o procedură validă de renunțare la abonare.

 

Politica de confidențialitate

Vă invităm să accesați, de asemenea, pagina (Politica de confidențialitate) care se aplică, vizitei dumneavoastră pe pagina noastră web.

 

Garanția produselor

Produsele comercializate de Autentic Gift nu sunt contrafăcute.

Autentic Gift garantează integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, până în momentul livrării.

Toate produsele comercializate pe site-ul www.autenticgift.ro beneficiază de garanția legală de conformitate, care este de 24 luni în cazul produselor de folosință îndelungată.

 

Obligațiile de înregistrare ale utilizatorului

În vederea utilizării serviciului, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră.

 

Plata și livrarea produselor

Plata produselor noastre se face prin transfer bancar direct in contul nostru/prin Netopia Paymentssau ramburs la curier.

Livrarea se efectueaza prin Urgent Cargus. Daca produsul ajunge deteriorat la dumnevoastra, noi Autentic Gift ne luam angajamentul ca va vom retrimite coletul fara niciun alt cost suplimentar.

 

Returnarea produselor achiziționate la distanță

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiază de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere.

Pentru informații complete privind returnarea unui produs, vă rugăm sa ne scrieți la autenticgift22@gmail.com

 

Alți termeni

Acești termeni și condiții reprezintă întregul acord dintre dumneavoastră și Autentic Gift pentru utilizarea acestui site.

Autentic Gift verifică periodic exactitatea informațiilor de pe site, dar nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, statutară sau de altă natură, privind conținutul și disponibilitatea site-ului.

Fotografiile produselor afișate pe site au caracter informativ și acestea pot conține accesorii neincluse în pachete, iar prețul sau unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot exista erori de operare.

 

Conciliere

În cazul în care aveți o nemulțumire în legătura cu produsele sau serviciile oferite de Autentic Gift, vă rugăm să ne adresați un e-mail pe adresa: autenticgift22@gmail.com. Orice conflict apărut între clienți și companie se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabila, prin înțelegere între cele două părți.  În cazul în care conflictul nu s-a soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române, conform legislației în vigoare.

Închide Coșul meu
Închide Vizualizate recent
Închide
Închide
Categorii